Cheryl’s House Of Hair

Je handen zijn je visitekaartje, als deze er mooi en verzorgd uitzien geeft dit een verzorgde eerste indruk. Handen en voeten zijn vaak de meest verwaarloosde lichaamsdelen, terwijl hun uiterlijk de diepste geheimen verraad. Goed verzorgde nagels zijn een teken dat de rest ook allemaal goed verzorgd is. Vitaminetekort uit zich in zwakke en brekende nagels. Onzekerheid blijft uit nagelbijten en stress kan de groei afremmen.

Het ondergaan van deze manicure behandeling is heerlijk. Ik besteed tijd aan droge, breekbare nagels en ruwe huid. Maar ook kun je genieten van een heerlijke handmassage.

Voordelen handmassage:

– de doorbloeding wordt gestimuleerd
– voedingsstoffen worden afgevoerd
– huid en spieren worden soepeler
– het geeft een ontspannen en aangenaam gevoel

 

Gelnagels behandeling
Eerst gaan we de nagel reinigen, desinfecteren, nagellak verwijderen, nagelriemen terugduwen en het verwijderen van velletjes. Daarna beginnen we met het opruwen van de nagelplaat voor betere hechting van de gel. Ze worden mooi in vorm gevijld en eventuele verlenging kan worden aangebracht. De nagel wordt opgebouwd met gel om de nagel te verstevigen. U kunt een mooie kleur uitzoeken uit de collectie. Deze wordt met een prachtige glans afgesloten. Zo sta je binnen no time met prachtige nagels te shinen.

Na ongeveer 3 a 4 weken ben je een nabehandeling nodig.

Behandeling gelpolish
Eerst gaan we de nagel reinigen, desinfecteren, nagellak verwijderen, nagelriemen terugduwen en het verwijderen van velletjes. Daarna beginnen we met het opruwen van de nagelplaat voor betere hechting van de gel. Ze worden mooi in vorm gevijld.  Er wordt een base gel aangebracht voor stevigheid en daarover de mooie kleur die je hebt uitgekozen van de mooie collectie kleuren. Vervolgens wordt deze met een prachtige glans afgesloten.

  • Mooi gelakte nagels tot 2 weken – 4 weken
  • Voelt als nagellak
  • Geen droogtijd
  • Op voeten blijft het mooi van 6-8 weken

Geen gesleep meer met nagellak, voor de voeten heb je 6-8 weken plezier van de gelpolish.
Het staat heel mooi verzorgd in de slipper of een open schoen. Je kunt uit veel verschillende kleuren kiezen.