Cheryl’s House Of Hair

Cheryl House of Hair is dé plek waar je hair en beauty in de breedste zin van het woord kunt ervaren. Laat jezelf verwennen, adviseren en vooral genieten van de heerlijke behandelingen en dit allen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers.

Wij gebruiken producten van Authentic Beauty Concept dit is een uniek merk.

De producten zijn vrij van siliconen, sulfaten en parabenen en er zijn zorgvuldig geselecteerde pure ingrediënten aan toegevoegd. De verpakkingen zijn allemaal volledig recyclebaar. Het gaat om de echtheid en eenvoudigheid. BEAUTY HAS NO RULES. De tijd dat alles volgens de regels moest is voorbij. Wees jezelf en vraag jezelf af, wat past er bij mij? Nonchalante styling en losse texturen alles mag en alles kan.

You can’t fake charakter. Authentieke schoonheid heeft geen filter nodig, het komt van nature. Het is niet nep, het gaat om de echte stijl. Perfect in zijn eenvoud. En ik zou je graag helpen met het vinden van de authentieke look die bij jou past.

Dit Authentic Beauty Concept past perfect bij de salon Cheryl House of Hair waar persoonlijke aandacht voorop staat. We beginnen altijd met een adviesgesprek, er wordt gekeken naar je haar, wat je haar nodig heeft en vooral ook wat je wensen zijn. We gaan samen kijken naar wat mogelijk is om het voor jou perfecte eindresultaat te kunnen creëren. Dit alles om te zorgen dat jij je haar draagt met een glimlach van oor tot oor.

We bieden het complete pakket van hair en beauty. We verzorgen haar, beauty en nagelbehandelingen.

Reconnect with yourself, Authentieke schoonheid begint op het moment dat jij besluit jezelf te zijn. Als je in het nu leeft brengt het je ziel en geest weer in balans. Kijk binnen jezelf en laat je innerlijke schoonheid naar buiten komen om echt te kunnen zijn.

Authentieke schoonheid gaat verder dan alleen het haar wassen. We hebben een verzorgende belevenis ontwikkeld die je op een zintuigelijke reis meeneemt en een canvas voor prachtig haar creëert. En echt een moment om weer in contact met jezelf te komen, een moment die je niet zo snel meer zult vergeten. Om echt het momentje van rust te creëren blokkeren speciale oordoppen en een blinddoek de buitenwereld.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende menu’s:
1. Express de-stress
5-10 minuten
Geniet van een rustmoment; een heerlijke hoofdmassage met gebruik van een reinigende cleanser en conditioner.

2. Keep it balanced
10-15 minuten
Begin met het genieten van een rustmoment, beginnend met een gebalanceerde hoofdmassage; Ervaar een geweldig gepersonaliseerd treatment voor het haar. Ervaar de zintuigelijke wereld van de op ingredienten gebaseerde geuren.

3. Rest and relax
15-20 minuten
Omarm het volledige menu met een uitgebreide was beleving, zintuigelijke hoofd- & handmassage en een gepersonaliseerde treatment die je helpt om je af te sluiten van de buitenwereld.

Sfeerimpressie salon